Mijn account is geblokkeerd, hoe kan ik dit herstellen?

Na een aantal ongeldige inlogpogingen wordt een account uit veiligheidsredenen geblokkeerd.

Om de blokkering op te heffen, dient het wachtwoord van uw account opnieuw ingesteld te worden. Gebruik hiervoor de knop ‘Wachtwoord vergeten’ op het inlogscherm van de App. Na het invullen en versturen van het e-mailadres ontvang je een e-mail, met de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord in te stellen. Na het opnieuw instellen van het wachtwoord is uw account weer toegankelijk en kan je inloggen in de App.