Hoe werken producten?

Producten werken hiërarchisch waarbij elk nieuwe sub-product een definiëring is van het daarboven liggende hoofdproduct. U kunt hierdoor gelaagd uw projecten verder definiëren.


Voorstroom kent twee standaard hoofdproducten, de Postcoderoosregeling *link naar hoofdproduct postcoderoosregeling* waarin de energiebelastingen automatisch worden bijgehouden voor de verrekening en de SCE *link naar hoofdproduct SCE* waarin SCE projecten gegroepeerd kunnen worden.


Voor een nieuw project dient u een nieuw product aan te maken om de “spelregels” van dit project in het product te kunnen definiëren, zo kunt u in dit product aangeven wat een unit is *link naar kenmerk benaming unit* en wat de kosten voor een inschrijver zijn per unit *link naar kosten per unit*


Alle verschillende producten in voorstroom worden per product uitgelegd in *kennisbank hoofdmap producten* en de minimale producten voor de Postcoderoosregeling *producten voor de Postcoderoosregeling* en voor de SCE *producten voor de SCE* worden gezamenlijk benoemd in deze artikelen.


Producten bieden de mogelijkheid om flexibel en doelgericht uw project vorm te geven en zo binnen Voorstroom voor iedere coöperatie en ieder project maatwerk te kunnen bieden.